top of page

Disclaimer

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming, het ©. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van GOUDtrainingen is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen.

 

We doen onze uiterste best om de informatie op de website zo actueel en volledig mogelijk te houden. Toch kan het voorkomen dat de informatie onjuist of onvolledig is. Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend. Kom je toch iets tegen dat niet correct is, dan horen we dat natuurlijk graag. Je kunt een e-mail sturen naar info@goudtrainingen.nl.

 

Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van GOUDtrainingen, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van GOUDtrainingen is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

bottom of page