top of page
Kwaliteitslijn Bestuurlijke Rapportage.png

Kwaliteitslijn bestuurlijke rapportage politie

Steeds meer politieteams stellen een bestuurlijke rapportage op waarna het lokaal bestuur een passend besluit of maatregel kan nemen. Hierbij ligt vanuit de politie een sterke focus op het product zelf, namelijk de bestuurlijke rapportage. Het totale proces – zoals het vooraf afstemmen en evalueren en eventueel bijstellen na afloop – is daarbij ondergesneeuwd.

 

Dit proces kan in de praktijk sterk verbeterd worden. Hierdoor wordt de bestuurlijke rapportage niet alleen kwalitatief verbeterd op inhoud, maar wordt ook de besluitvormingsprocedure effectiever en slagvaardiger. Tijdens deze praktische training wordt het gehele proces van een bestuurlijke rapportage op basis van de praktijkcontext onder de loep genomen met als doel: een effectieve kwaliteitsverbetering. 

Kerndoel

Je krijgt inzicht in het gehele proces van een bestuurlijke rapportage en op welke wijze je deze kwalitatiever en effectiever kunt inrichten, met een excellente bestuurlijke advisering als resultaat. Hierdoor kun je je als politieteam sterk onderscheiden richting het lokaal bestuur.

Prijs

599,- (excl. btw)

Inclusief: het boek ‘Checklist kwaliteitslijn bestuurlijke rapportage’, een luxe koffie/thee arrangement en een uitgebreide lunch. 

Wanneer?

Neem contact op voor de mogelijkheden

bottom of page