top of page
Laat je Netwerk Werken.png

Laat je netwerk werken!

Netwerken in het veiligheidsdomein is behoorlijk complex. Diverse partners hebben vaak verschillende taken en uitgangspunten. En naast persoonlijke belangen spelen er ook nog eens politieke belangen mee. Het kan daardoor even duren voordat een aanpak effectief is. Daarnaast voelt netwerken soms niet natuurlijk, omdat je het idee hebt dat je er veel moeite voor moet doen. Als je dan ook nog eens niet precies weet hoe je het moet doen, dan haak je nog eerder af. Een goed netwerk is goud waard, en vooral als je je netwerk voor je laat werken.

 

In tegenstelling tot wat we vaak denken begint netwerken niet met iets wat je graag zelf wilt bereiken. Het startpunt is oprechte interesse tonen, nieuwsgierig zijn en een ander iets geven. Netwerken is een wisselwerking tussen geven en nemen. Hoe je dat netwerken precies aanpakt, is niet altijd duidelijk. Daar brengt GOUDtrainingen verandering in met toepasbare inzichten in relatie-opbouw, -onderhoud en -vaardigheden.

Kerndoel

In deze training krijg je inzicht in de opbouw van je eigen netwerk en hoe je relaties het beste kunt benaderen, onderhouden en uiteindelijk kunt benutten. Je leert welke netwerkvaardigheden je wanneer het beste kunt inzetten en hoe je uiteindelijk je netwerk voor jou laat werken.

Prijs

599,- (excl. btw)

Inclusief: het cursusboek, een luxe koffie/thee arrangement en een uitgebreide lunch. 

Wanneer?

Neem contact op voor de mogelijkheden

bottom of page