top of page
Ondermijningskunde.png

Ondermijningskunde Straataanpak

Een effectieve bestrijding van ondermijnende criminaliteit draait om een goede combinatie tussen systeem- en straatkennis. De systeemkennis is vaak wel aanwezig,en redelijk eenvoudig te achterhalen. Helaas laat de informatiepositie op straat nog weleens te wensen over. Capaciteitsproblemen bij de politie, terugtrekking in het publieke domein en de willekeurige surveillance van handhavers liggen hieraan ten grondslag. Surveilleren op die locaties en die tijden waar de ondermijning is, is echter een must om straatinformatie te verrijken en op een effectieve aanpak in te zetten.

 

Deze training is gericht op het ontwikkelen van een gedegen straataanpak d.m.v. een praktische werkmethode voor iedere handhaver of politiemedewerker,met direct resultaat in de praktijk. We staan stil bij keuzes in locatie, manier van optreden (bijvoorbeeld barrières inzetten) en hoe je de directe omgeving erbij kunt betrekken en weerbaarder kunt maken. Daarnaast krijg je in deze training praktische achtergrondinformatie over de straataanpak bij ondermijning, de technieken en communicatie.

Kerndoel

Je krijgt inzicht in hoe je optimaal kunt inzetten op het verrijken van straatinformatie en hoe je je informatiepositie als professional kunt versterken. Hierdoor ontstaat er een betere balans tussen systeem- en straatkennis en een betere aanpak van ondermijnende criminaliteit.

Prijs

599,- (excl. btw)

Inclusief: het boek ‘Ondermijningskunde Straataanpak’, een luxe koffie/thee arrangement en een uitgebreide lunch.

Wanneer?

Neem contact op voor de mogelijkheden

bottom of page