Privacystatement

GOUDtrainingen begrijpt dat je je persoonsgegevens niet met iedereen wilt delen. Daarom gaan wij zorgvuldig om met deze informatie. GOUDtrainingen heeft je gegevens wel nodig om je goed te kunnen helpen. In deze privacystatement legt GOUDtrainingen uit welke gegevens we van je nodig hebben en waarvoor we deze gebruiken.

 

Opslag van je gegevens

Als jij je inschrijft voor een van onze trainingen via onze website, dan worden de gegevens die je ons toestuurt, bewaard zolang dat nodig is voor de afhandeling van de training. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Het gaat hierbij om de volgende gegevens, afhankelijk van de informatie die jij aan ons hebt gegeven:

  • Naam (voor- en achternaam), adres en overige contactgegevens

  • Gegevens met betrekking tot de training waarvoor je je hebt aangemeld

  • Je feedback over de opleiding en overige informatie die je geeft

 

Gebruik van je gegevens

GOUDtrainingen gebruikt je persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Registratie en administratieve afhandeling van je deelname aan de door jou gekozen training

  • Verzorging van de door jou gekozen training

  • Analyses om de dienstverlening van GOUDtrainingen te verbeteren

  • Advisering over een te volgen training

  • Je op de hoogte te houden van al onze diensten en trainingen (indien aangevinkt)

  • Om de door jou gevraagde documenten/inlichtingen te kunnen sturen en op je vragen te reageren

 

Beveiliging en bewaartermijn van je gegevens

GOUDtrainingen beschermt je persoonsgegevens tegen misbruik en toegang door ongeautoriseerde personen via de technieken die daarvoor beschikbaar zijn op dit moment. GOUDtrainingen bewaart je gegevens zolang dit wettelijk verplicht is. In het belang van het verbeteren van zijn diensten kan GOUDtrainingen je gegevens langer bewaren, maar in dat geval zullen we de gegevens altijd anonimiseren.

 

Je gegevens inzien, verbeteren, bijwerken en verwijderen

Je mag altijd je persoonsgegevens inzien en/of verbeteren of bijwerken. Daarnaast kun je GOUDtrainingen vragen je gegevens te wissen en niet meer te gebruiken. Wil je een van bovenstaande acties uitvoeren? Neem dan contact met ons op via info@goudtrainingen.nl

 

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Functionele cookies worden gebruikt om de informatie die je invult in formulieren op te slaan zodat deze onthouden kan worden. 

 

Om deze site zo goed mogelijk te kunnen optimaliseren gebruiken wij Google Analytics. Hiervoor zijn cookies noodzakelijk. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van een code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig is. Door middel van deze code worden cookies geplaatst.

 

Cookies kun je altijd zelf via je browser-instellingen verwijderen of uitschakelen. Uitleg over het aanpassen van de cookie-instellingen vind je onder Help in de meeste browsers. Let op: de meeste websites werken niet optimaal als je cookies uitschakelt.

Compliment of klacht

Als je het niet eens bent met de manier waarop wij omgaan met je gegevens, of ons een compliment wilt geven, kun je ons dit laten weten via info@goudtrainingen.nl. Je kunt in het uiterste geval ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

GOUDtrainingen 

Speldenmakerssteeg 12

2801 XN Gouda

Contactpersoon/eigenaar: Jeroen Bakker