Ga voor goud met
onze inspirerende
trainingen.

Trainingen

Praktijkgerichte klassikale en online trainingen, vaak met een verfrissende invalshoek. Of je nu op zoek bent naar een training gericht op jezelf of je vakgebied. Online, te volgen wanneer het jou uitkomst of juist klassikaal? Bij Goudtrainingen ben je aan het goede adres. We ontwikkelen trainingen gericht op jezelf, zoals stressreductie. Of juist op een bepaald vakgebied. Denk aan veiligheid, ondermijning en leiderschap. Met ons trainingsmateriaal kun je na de training direct actief aan de slag in de praktijk. Hiermee garanderen we ook het leereffect op de lange termijn.

Er zijn online cursussen die het hele jaar door te koop zijn. Als je deze koopt, krijg je meteen toegang tot alle (video)content. Je kunt een training in één ruk bekijken en beluisteren, of juist zelf het tempo bepalen. Daarnaast bieden we klassikale trainingen, vaak gericht op een bepaald vakgebied, met een specifieke datum. Dit kan via een open inschrijving of juist incompany. Onze klassikale trainingen volgen een gouden leerformule. Je brein kan namelijk niet acht uur aaneengesloten actief leren. Daarom bieden we onze klassikale trainingen aan van 10.00 tot 14.00 uur. Wetenschappelijk onderbouwd en in de praktijk zeer succesvol.

Bekijk hieronder welke trainingen we momenteel aanbieden. Interesse in een incompany training? Dat is uiteraard mogelijk. We ontwikkelen trainingen op maat die aansluiten op de organisatie en de doelen die behaald moeten worden. Uiteraard gaat hier een persoonlijk adviesgesprek aan vooraf. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Jezelf

ONLINE TRAINING

Stress

Heb jij het gevoel dat je teveel stress hebt? Daar gaan we wat aan doen. In deze online training laten we je in drie modules zien hoe je stress kunt verminderen en op een gezond niveau kunnen houden. Praktisch, laagdrempelig en te volgen wanneer het jou uitkomt.

Je vak

KLASSIKALE TRAINING

Integraal bestuurlijk adviseren op ondermijning

Bij de aanpak van ondermijning is er een cruciale rol en opdracht weggelegd voor gemeenten. Gemeenten hebben een rol bij het voorkomen en aanpakken van schadelijke effecten van de georganiseerde misdaad op de samenleving. Hoe kun je bestuurders op een goede manier integraal adviseren op het onderwerp ondermijning, nu en richting de toekomst?

KLASSIKALE TRAINING

Kwaliteitslijn bestuurlijke rapportage

Steeds meer politieprofessionals stellen een bestuurlijke rapportage op. Vaak ligt de focus op het product zelf. In deze training krijg je inzicht in het gehele proces – zoals het vooraf afstemmen, de evaluatie en het eventueel bijstellen na afloop. Daarbij leer je ook je bestuurlijke advisering te professionaliseren en jezelf te positioneren richting het lokaal bestuur.

KLASSIKALE TRAINING

Drugsfabriek

Dit is een interactief programma voor beleidsadviseur bij gemeenten dat verdiepend en praktisch inzicht geeft in de verschillende processen die er om en rond een drugsfabriek zijn. Zo ga je je kennis op dit onderdeel vergroten, krijg je inzicht in hoe criminelen opereren en leer je barrières op te werpen. Verwacht niet dat je rustig achterover kunt leunen, je gaat actief aan de slag.

Opdrachtgevers