top of page
Bestuurlijke Rapportage Handhaving.png

Bestuurlijke rapportage handhaving 

Handhavers hebben door hun aanwezigheid in de wijken een belangrijke informatiepositie in de gemeente. De praktijk leert zelfs dat handhavers soms een betere informatiepositie hebben dan de politie. Helaas wordt deze straatkennis niet altijd op een goede manier vastgelegd. Handhavers constateren feiten in hun handhaving of dagelijkse praktijk die cruciaal kunnen zijn voor een bestuurlijke aanpak op bijvoorbeeld ondermijning, lokale wijkproblematiek of handhavingsknelpunten.

 

Deze training helpt je jezelf te professionaliseren in het samenstellen en uitwerken van een kwalitatieve bestuurlijke rapportage. Hierdoor kun je signalen op een gedegen manier delen binnen je eigen organisatie of met bestuurders.

Kerndoel

Deze training helpt je niet alleen bij het samenstellen en uitwerken van een kwalitatieve bestuurlijke rapportage, maar ook in het professionaliseren van je adviesvaardigheden. Hierdoor kan het bestuur een besluit of maatregel op een goede, onderbouwde manier nemen.

Prijs

599,- (excl. btw)

Inclusief: het boek ‘Hoe schrijf ik een bestuurlijke rapportage?’ een luxe koffie/thee arrangement en een uitgebreide lunch.

Wanneer?

Neem contact op voor de mogelijkheden

bottom of page