top of page

Gouden leerformule 

Onze Gouden leerformule is revolutionair! Na gedegen effectonderzoeken tijdens onze trainingen, gecombineerd met wetenschappelijke kennis over de werking van ons brein, hebben we een gouden leerformule ontwikkeld: van tien tot twee. 

Je brein kan niet 8 uur aaneengesloten actief leren. Daarom bieden we onze klassikale trainingen aan van 10.00 tot 14.00 uur, inclusief een actieve lunch. Wij garanderen met deze leerformule een hoger leereffect na de training. Onze trainingen zijn erop ingericht hoe je brein actief en optimaal leert. Zo onthoud je na de training meer en kun je deze kennis en inzichten ook nog eens beter toepassen in de praktijk.

 

Met ons trainingsmateriaal kun je na de training direct actief aan de slag op de werkvloer. Hiermee garanderen we ook het leereffect op de lange termijn. Natuurlijk is er voor, tijdens en na de training ook voldoende aandacht voor de sociale aspecten. Op de inspirerende locatie “Goudplek” in Gouda is het gezellig napraten onder het genot van een heerlijk kopje koffie. 

Voordelen van onze Gouden leerformule:

  • Slechts 15% van de mensen is een vroege vogel (een ochtendmens), 60% gemiddeld en 25% een avondmens. Onze Gouden leerformule is dus ideaal voor iedereen!

  • Vervoersbeweging vinden plaats buiten de spits

  • Optimaal leerresultaat in de juiste tijdsspanne en energieniveau

  • Goede balans tussen werk, privé en studie

  • Een leerformule die past bij de behoeften en tijdsgeest van nu! 

Gouden Leerformule
bottom of page