top of page
Briefing Debriefing Impact.png

Briefing en debriefing politie

Een goede briefing en debriefing zorgen voor een effectief politieteam in de bestrijding van criminaliteit en voor een verbetering van de informatievoorziening. Dat helpt in de opsporing en de aanpak van ondermijning. De theorie van het briefingsproces is helder, maar in de praktijk laten we nog veel kansen liggen. Je krijgt in deze training inzicht in hoe je verbeteringen teweeg kan brengen in het politieteam en in motiverende presentatietechnieken. Ontdek hoe je tijdens een briefing de aandacht vast kunt houden!

 

Aan het einde van de training heb je de juiste tools in handen om een volgende briefing effectief te verzorgen. Dit is een praktijkgerichte training die zorgt voor een effectieve (de)briefing en voor een versterking tussen de informatie en de medewerkers.

Kerndoel

Kennis van en inzicht in de structuur van een (de)briefing en handvatten om deze direct in de praktijk in jouw politieteam toe te passen.

Prijs

599,- (excl. btw)

Inclusief: het cursusboek ‘Briefing en debriefing in de politiepraktijk’, een luxe koffie/thee arrangement en een uitgebreide lunch.

Wanneer?

Neem contact op voor de mogelijkheden

bottom of page